НОВА ИНТЕНЗИВНА ДВУМЕСЕЧНА ПРОГРАМА ОДОБРЕНА ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАПОО БЪЛГАРИЯ ПО ПРОФЕСИЯ ФРИЗЬОР. ОБУЧАВАЩ СТИЛИСТ АНТОАНЕТА МОСКОВА.
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888515381

НОВО! НОВО! НОВО!
- КУРС ПО МИКРОБЛЕЙДИНГ

- КУРС ПО МИГЛОПЛАСТИКА

НАЧАЛО НА НОВ КУРС ПО ПРОФЕСИЯ ФРИЗЬОР
- 19.04.2018г. СРОК НА ОБУЧЕНИЕ 3мес.

НАЧАЛО НА НОВ КУРС ПО ПРОФЕСИЯ КОЗМЕТИК
- 17.05.2018г. СРОК НА ОБУЧЕНИЕ 2мес.

НАЧАЛО НА НОВ КУРС ПО ПРОФЕСИЯ МАНИКЮР
- 15.04.2018г.

НОВ КУРС ПО ГРИМ
- 15.04.2018г. Едно свободно място

НОВ КУРС ПО МАСАЖИ
- Няма насрочена дата

Няколко думи за нас

За Нас Школа Алфа Варна

Школа по фризьорство, козметика и маникюр – АЛФА гр. Варна

с лицензия № 2013121075 от Националната агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет на Република България предлага обучение за придобиване степен на професионална квалификация и модулно обучение по професия фризьор, козметик, маникюрист – педикюрист.
 Завършеното професионално обучение се удостоверява със СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ
Диплом признат в ЕS!. Издава се и Europass приложение към
сертификата
Школата предлага:
- базисно обучение по фризьорство, козметика, маникюр – педикюр, ноктопластика, масажи, грим.
- продължаващо обучение на заетите в сферата по фризьорските и козметични услуги;
- тематични семинари (workshop)
- работа в салоните на центъра и други престижни салони;
- имате стаж минимум 6мес., но не притежавате свидетелство за придобита професионална квалификация, можете да се явите на държавен изпит и да получите свидетелство.

  Предлаганите модули за обучение са съобразени със съвременните тенденции в сферата на фризьорството, козметиката, маникюра, педикюра и ноктопластиката, съвременния облик на професионалиста и новите очаквания и изисквания на клиентите.

  Учебното съдържание включено в модулите за обучение позволяват натрупване на знания и умения свързани с:
- съвременни техники и методи
- техники и професионална апаратура;
- нови козметични продукти и апарати;
- промени настъпили в пазара на услугата;

  Обучението в центъра се извършва от висококвалифицирани фризьори, лекари, козметици, специалисти с придобита майсторска степен, юристи, икономисти, педагози и инженери.

ШКОЛАТА РАЗПОЛАГА СЪС СОБСТВЕНА БАЗА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИТО, КАКТО И САЛОНИ ЗА КРАСОТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД ВАРНА.

  Базата за провеждане на практически и теоретически занимания е оборудвана със съвременната техника, използват се продукти, които са основни за съвременната козметика.

EUROPASS

  

EUROPASS приложение към диплома (Diploma Supplement)
- издават се на лица, които притежават свидетелство/удостоверение за професионална квалификация или диплома за висше образование; дават допълнителна информация към съдържанието на официалния документ.

  В документа се описват изучаваните специалности, резултатите от обучението спрямо националната скала за оценяване и еквиваленти кредити, синхронизирани с Европейската система за трансфер на кредити.

- Еuropass документите са разпознаваеми в Европа, преведени са на всички европейски езици и улесняват образованието, обучението, трудовата заетост и мобилността на пазара на труда;

- Еuropass инициативата е допълнителен инструмент за представяне и признаване на квалификациите и уменията, придобити в различен образователен и трудов контекст;

- Еuropass документите улесняват комуникацията между работодатели, кандидати за работа, образователни институции и студенти във всички Европейски страни;

Защо нас

  • ШКОЛАТА РАЗПОЛАГА СЪС СОБСТВЕНА БАЗА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО, КАКТО И САЛОНИ ЗА КРАСОТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД ВАРНА.